info.hagegal.no

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Februar 2007

E-post Skriv ut PDF

MonaO"Skravleforum for Hagegale" er inne i sitt fjerde år, og det er med stolthet vi nå kan presentere våre egne hjemmesider. I løpet av disse fire årene har forumet vårt utviklet seg til å bli landets største møtepunkt for oss med hage som hobby. Her er et myldrende liv, og det tar aldri lang tid før du får svar på det du lurer på, eller mulighet til å dele din egen kunnskap og erfaring. Blant brukerne våre finner du alt fra anerkjente eksperter innenfor forskjellige områder til første års hage- eller balkongeiere hvis fellesnevner er en brennende lidenskap for hage.

Mange av oss treffes mer eller mindre spontant til små og store hagebegivenheter. Årlig er det ett stort landstreff, men ellers er det også mange mer eller mindre planlagte, men ikke desto mindre veldig artige sammenkomster. Årets "forumstreff" går av stabelen i Bergen i september. (Se "Aktiviteter" i menyen)

Noe av intensjonen med å få vår egen hjemmeside er å løfte frem litt av all kunnskap, glede og humor som har samlet seg på forumet. Vi håper du tar deg litt tid, leser litt, ler litt og lærer litt. Ønsker du å bidra med stoff til denne siden eller har tips om temaer du ønsker å lese om her - ta kontakt via linken nederst på siden.

Hagegal har også et eget chatterom, hvor praten går om løst og fast, fortrinnsvis hage. Her møter du likesinnede med samme diagnose - hagegalskap. Føler du skrå blikk når du luker i regnvær, tomme blikk når du euforisk legger ut om vårens første spirer, merkelige blikk når du forbanner snegler og lus, eller oppgitte blikk når du legger ut om gleden av å endelig ha fått tak i en plante du har jaktet på lenge. Velkommen til Hagegal. Velkommen hjem! Her dyrker vi glede, vennskap, stauder og galskap!

Sist oppdatert onsdag 01. april 2009 00:07